Η Cretan Myth Yachts είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2021. Στόχος μας η δημιουργία αξέχαστων στιγμών και αναμνήσεων για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν τον μύθο στα γαλάζια νερά του Κρητικού πελάγους.

Δύο λέξεις «θάλασσα» και «μύθος», δύο βασικά συστατικά που συνέβαλαν στην δημιουργία της Cretan Myth Yachts. Το ταξίδι ξεκινάει χρόνια πριν όταν ο Γεώργιος Σπιταλιωράκης πατέρας του ιδρυτή της εταιρείας Εμμανουήλ Σπιταλιωράκη μύησε και μετέφερε την αγάπη του για την θάλασσα στον γιό του.
Ο Εμμανουήλ Σπιταλιωράκης είναι πλοίαρχος Β’ σε δεξαμενόπλοια. Ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία το πρώτο πλοίο με το οποίο ταξίδεψε ονομαζόταν «Μύθος». Το πλοίο «Μύθος» έγινε μέρος της ζωής του και χαράκτηκε βαθιά στην μνήμη του, μαζί με όλες τις αναμνήσεις που συνοδεύουν ένα καπετάνιο από το πρώτο του ταξίδι.
Ονειρευόταν πάντα την δημιουργία μιας εταιρείας μέσω της οποίας να μπορεί να ταξιδέψει τους επισκέπτες της Κρήτης και άλλων νησιών στα γαλανά νερά, δείχνοντας τους τις ομορφιές της χώρας μας σε συνδυασμό με την απαράμιλλή κρητική φιλοξενία!
Έτσι ιδρύθηκε η Cretan Myth Yachts! Ταξιδέψτε στα γαλανά νερά, ζήστε την κρητική φιλοξενία, δημιουργήστε τον δικό σας μύθο μέσα από αξέχαστες στιγμές!